Știri

,,Împreună pentru Marea Unire”

Marți, 3 iulie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iubitorii muzicii și dansului popular sunt invitați la spectacolul folcloric ,,Împreună pentru Marea Unire”. Spectacolul este organizat de Asociația folclorică ”Nuntașii Bihorului” și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale – Bihor.

Citește mai mult

Zilele Comunei Sânmartin

Primăria Comunei Sânmartin, împreună cu Consiliul Local Sânmartin și Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai, organizează Zilele Comunei Sânmartin, ediția a VI-a , ce vor avea loc în perioada 29 iunie – 01 iulie, în incinta Ștrandului cu Valuri din Băile 1 Mai.

Citește mai mult

Încă o excursie de o zi organizată de AMD Bihor

Agenția de Management al Destinației Bihor și Discover Bihor îi invită pe orădeni, bihoreni și pe turiști să descopere încă o zonă deosebită a județului Bihor, în cadrul unei excursii de o zi, mai exact Pădurea Craiului. În mod inedit, doritorii pot alege în ce zi își doresc să descopere obiectivele turistice unice, dintre mai multe opțiuni puse la dispoziție de către organizatori: 30 iunie, 21 iulie, 4 sau 18 august, 1 sau 15 septembrie.

Citește mai mult

Conferințele Unirii – ediția a VI -a

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor și Episcopia Greco – Catolică Oradea îi invită pe orădeni la a șasea ediție a Conferințelor Unirii. Evenimentul, intitulat „dr. Iuliu Hossu – Episcopul Unirii”, va avea loc miercuri, de la ora 12.00, în holul polivalent al bibliotecii.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale