Știri

Investiții pe fonduri europene

Primăria Diosig a reușit să atragă fonduri europene pentru reabilitarea castelului Zichy, construirea unui centru de zi pentru persoane vârstnice, ajutorarea micilor întreprinzători, iar de curând a semnat contractul de execuție pentru asfaltarea a trei străzi din comună.

Citește mai mult

Tabăra Love Bihor colecționează zâmbete

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, va avea loc prima întâlnire din cadrul proiectului „Făuritorii de zâmbete”, pe care asociaţia Love Bihor l-a dedicat copiilor cu diabet, în scopul de a-i integra în activități recreative specifice.

Citește mai mult

Investiții în turismul din Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar

Începând cu data de 1 martie 2019, Agenția de Management al Destinației Bihor va demara implementarea proiectului „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdú-Bihar”.

Citește mai mult

La mulți ani, Lucia Rogoz!

I-am cerut niște răspunsuri poznașe la niște întrebări cuminți. A dovedit că are un simț al umorului foarte bine dezvoltat, după cum se poate citi mai jos. În 15 februarie, actrița Lucia Rogoz de la Teatrul ,,Regina Maria” își aniversează ziua de naștere, prilej cu care a avut loc și convorbirea noastră. Cel mai recent rol al Luciei este în spectacolul Domnișoara Iulia.

Citește mai mult

Nu vă lăsați înșelați!

Directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor, Békési Csaba avertizează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în spațiul economic european să fie precaute în privința celor care solicită bani în avans pentru intermediere.

Citește mai mult

Un elogiu adus femeii

De Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în fiecare an la data de 8 martie, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Crișana” a programat, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, Concertul Extraordinar ,,De Ziua Ta”.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale