Știri

Încurajarea performanței sportive

În perioada 12 – 16 august, la inițiativa Asociației Pro Săcuieni, ștrandul termal și terenul de fotbal din Săcuieni vor găzdui o tabără de fotbal, la care vor participa aproximativ 30 de copii din zona orașului. Proiectul este derulat cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte a Consiliului Județean Bihor.

Citește mai mult

Teatrul Regina Maria revine în forță

Stagiunea 2019 – 2020 va fi deschisă de echipa Teatrului Regina Maria la începutul lunii septembrie. Până la finalizarea lucrărilor de modernizare a scenei de la Sala Mare, spectacolele vor avea loc la Sala Arcadia, Casa de Cultură a Sindicatelor, Filarmonica de Stat Oradea, Sala „Florica Ungur” și pe Scena Mobilă amplasată în Cetatea Oradea, a anunțat conducerea.

Citește mai mult

TABĂRĂ DE LIMBA GERMANĂ

În perioada 05 – 09 august, fundația „Venus” a organizat la ștrandul din Săcueni o tabără de limba germană. Proiectul, realizat cu sprijinul Direcției Social Comunitară Bihor, s-a adresat copiilor care vor să cunoască limba germană.

Citește mai mult

Începe Way Too Far Rock Festival!

Porțile domeniului Kings Land din comuna bihoreană Ineu s-au deschis, vineri, pentru iubitorii de muzică bună odată cu începerea Way Too Far Rock Festival, eveniment care promite să ofere publicului, pe parcursul a trei zile, o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Citește mai mult

Carnavalul Florilor la ediție aniversară

Sala mare a Consiliului Județean Bihor a găzduit, miercuri, conferința de presă susținută de președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, președintele autoguvernării locale Hajdú-Bihor, Pajna Zoltán și viceprimarul din Debrețin, Komolay Szabolcs. În cadrul conferinței a fost prezentat programul evenimentului ,,Fereastră deschisă spre Europa – Carnavalul Florilor”, serie de programe care se vor întinde în Bihor pe zilele de 15-22 august.

Citește mai mult

Mesaj de pace, prin muzică

Muzeul Țării Crișurilor și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, în parteneriat cu Rock Filarmonica Oradea, au organizat cea de-a 25-a ediție a concertului ,,Give Peace a Chance”, eveniment desfășurat în memoria celor care, în urmă cu 74 de ani, și-au pierdut viața în tragedia atomică de la Hiroshima.

Citește mai mult

Cantonament de pregătire KARATE

Centrul de performanţă SHOGUNUL Oradea a organizat ediția cu numărul 32 a ,,stagiului centralizat de pregătire” inserată în cadrul evenimentului sportiv ,,Cantonament de pregătire KARATE – 2019 – Tabăra de vară” de la Costinești. Cantonament susținut și de Consiliul Județean Bihor prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Citește mai mult

Concurs de alergare pe șosea

La sfârșitul săptămânii, s-a desfășurat prima ediție a ,,Crosului de Vară” de la Vadu Crișului. Competitia a fost organizată de Asociația Simona Kadas în colaborare cu primăria din localitate și cofinanțaț de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Citește mai mult

Școala Biblică de Vară

În perioada 29 iulie – 2 august 2019, în cadrul campusului Liceului Teologic Penticostal Betel Oradea, a avut loc evenimentul Școala Biblică de Vară ,,Toate pânzele sus!”, pentru copiii cu vârsta între 4-12 ani. Proiectul a fost sprijinit de Consiliul Județean Bihor prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Citește mai mult

Reprezentanții Consiliului Județean Bihor combat informațiile prezentate de către PNL cu privire la drumurile județene

Comunicatul trimis, în urmă cu câteva zile, de către Biroul de presă al PNL Bihor cu privire la lucrările de așternere a covoarelor asfaltice pe drumurile județene este numit ,,un grosolan derapaj în materie de informare corectă a cetățenilor” de către reprezentanții Consiliului Județean Bihor, care au pus la dispoziție date și cifre reale referitoare la proiectul în cauză.

Citește mai mult

Două premii Pro Meritis, în slujba comunității din Vadu Crișului

Duminică, Asociația Pro Rev Egyesulet a organizat cea de a XIV-a ediție a ,,Întalnirii cu fii satului”, la Vadu Crișului. La evenimentul sprijinit de către DDIP Bihor au participat circa 150 de persoane din țară și din străinătate, în frunte cu delegațiile comunelor înfrățite: Körösszegapati, Szekkutas și prietene Révfülöp și Hajduszoboszló din Ungaria.

Citește mai mult

Autobuze către WTF Festival

Cei care vor participa, weekendul viitor, la Way Too Far Rock Festival, în comuna bihoreană Ineu, nu trebuie să își facă griji în privința transportului deoarece organizatorii le pun la dispoziție autobuze care vor circula din oră în oră.

Citește mai mult

S-a semnat acordul de parteneriat pentru proiectul strategic pe sănătate

În perioada 29 iulie-01 august 2019, președintele Consiliului Județean Bihor, viceprimarul din localitatea Berettyóújfalu, primarii din Oradea, Marghita, Salonta, Aleșd, Beiuș, rectorul Universității din Oradea, președintele Salvamont Bihor, dircetorul Spitalului Gróf Tisza István din Berettyóújfalu și șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana”, parteneri în proiectul strategic pe sănătate al județului Biho,r au semnat acordul de parteneriat.

Citește mai mult

S-a modificat legea serviciilor de transport public

Prin adoptarea OUG 51/2019, publicată în Monitorul Oficial în 28.06.2019, legea serviciilor publice de transport persoane în unitățile administrativ-teritoriale nr. 92/2007 a suferit modificări importante în ceea ce privește atribuțiile consiliilor județene. Transportul rutier contra cost de persoane prin servicii regulate, la nivel județean, devine o activitate prestată în regim comercial, ceea ce face imposibilă intervenția financiară directă a autorităților județene privind monitorizarea, prin aplicațiile GPS, a activității flotelor de autobuze.

Citește mai mult

Soluții europene pentru creșterea calității apei

Prin intermediul proiectului „Dezvoltarea de soluții comune pentru creșterea calității apei potabile”, implementat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, urmează să fie achiziționate o unitate mobilă de analiză a apei, dar și o unitate pentru stabilirea pierderilor la furnizarea apei în localitățile din nord vestul județului.

Citește mai mult

Trei instituții de cultură într-o singură clădire

Până la finalizarea lucrărilor de instalare a scenei rotative în clădirea din Piața Ferdinand, în care funcționează cele două teatre din subordinea Consiliului Județean Bihor, actorii și instrumentiștii orădeni își vor desfășura activitatea în clădirea în care funcționează, astăzi, Filarmonica.

Citește mai mult

Hotărârea Consiliului Local Oradea privind administrarea și întreținerea spațiilor verzi este nelegală!

Instituția Prefectului județul Bihor anunță că, în urma verificării legalității HCL Oradea nr. 873/24.09.2018 pentru aprobarea Regulamentului privind administrarea și întreținerea spațiilor verzi publice situație în intravilan, s-a constatat că aceasta este nelegală, întrucât Regulamentul încalcă mai multe dispoziții, deficiențe de interpretare legislativă și de punere în executare a actului administrativ.

Citește mai mult

Acțiunile de control desfășurate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor, prezentate în cadrul ședinței Colegiului Prefectural

Comisarul șef adjunct Giani Cătălin Bura a prezentat, miercuri, la ședința lunară a Colegiului Prefectural, acțiunile întreprinde pentru asigurarea cerințelor de securitate și conformitate a produselor și serviciilor de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Bihor în primul semestru al anului 2019 și obiectivele instituției pentru perioada următoare.

Citește mai mult

Vot pentru salvarea clădirii Filarmonicii

Din 2002, clădirea Filarmonicii din Oradea face obiectul unui dosar în curs de soluționare la Comisia Specială de Retrocedare a bunurilor ce au aparținut cultelor religioase. În lipsa unei hotărâri definitive, imobilul construit în două etape, între 1896 și 1914, se află într-un stadiu avansat de degradare.

Citește mai mult

Schimbări la Aeroportul Oradea

Directorul general al Regiei Autonome Aeroport Internaţional Oradea a anunţat membrii Consiliului de Administraţiei că, începând cu data de 2 septembrie 2019, va renunţa la mandatul încredinţat.

Citește mai mult

Sărbătoare pentru fiii satului Gepiș

Ultima duminică din luna iulie a fost una deosebită pentru credincioșii Parohiei Ortodoxe Gepiș, care au participat la cea de-a VI-a ediție a Zilei Fiilor Satului, eveniment inițiat de părintele paroh Dan Marcel Iluța și de membrii Consiliului Parohial.

Citește mai mult

Tabără de pregătire la Săcueni

În perioada 29 iulie – 02 august, la Săcuieni, va avea loc o tabără de pregătire pentru echipa de fotbal din localitate. Asociația ,,Pro Săcuieni”, organizatorul taberei, și-a propus, ca prin intermediul proiectului, să încurajeze performanța sportivă și să dezvolte abilitatea de cooperare și fair play a celor 15 componenți ai lotului.

Citește mai mult

Tabără pentru asimilarea și aprofundarea limbii române

La finalul lunii iulie, asociația „Scola Nostra” va organiza, la ștrandul din Săcueni o tabără internațională de limba română. Proiectul, implementat cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, se adresează copiilor care nu au cunoștințe solide de limba română.

Citește mai mult

Pregătiri pentru Caravana Florilor 2019

Tema carului alegoric comun al Consiliului Județean Bihor și al guvernării Hajdú-Bihar rămâne, și la ediția din acest an a Festivalului Florilor, tradiția. Compoziția florală va avea însă în centru un element esențial în existența civilizațiilor de pe Valea Ierulu: pâinea.

Citește mai mult

Viteză doar pe circuit

În perioada 12 – 14 iulie, Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling a organizat primul eveniment din cele trei care fac obiectul finanțării din partea Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor. Compeția a avut loc pe circuitul MotorPark din localitatea Adâncata, județul Ialomița.

Citește mai mult

Activități interactive la Sânnicolau de Munte

În perioada 16 iulie – 21 iulie, Asociația CS Phoenix Săcuieni a organizat „Tabăra de sport şi meşteşuguri Phoenix 2019″, care a avut loc la Ştrandul Termal din Sânnicolau de Munte, judeţul Bihor. Proiect este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bihor, prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Citește mai mult

Sprijin din partea AJOFM Bihor pentru absolvenți

Absolvenții instituțiilor de învățământ pot beneficia de servicii gratuite de informare şi consiliere profesională în grup oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor în fiecare zi de joi, de la ora 12.00, până la finalul lunii septembrie.

Citește mai mult

Consiliul Județean Bihor, alături de sportul de performanță

Loturile naționale de juniori și tineret ale României, Ungariei, Croației și Moldovei, dar și performeri în sportul olimpic box se vor întrece, între 24-27 iulie 2019, în cadrul Festivalului de Box din Salonta. Pentru a putea organiza tradiționala Cupă Bihorul, unul din cele două concursuri din cadrul festivalului, Clubul Sportiv Basti Box a solicitat sprijinul Consiliului Județean Bihor pentru a achiziționa un ring competițional.

Citește mai mult

Iniţiative pentru promovarea regiunii Valea Ierului

Asociaţia „Ér Hangja” din Săcueni va continua tipărirea jurnalului care promovează regiunea Valea Ierului, și va realiza, în format digital, albumele multilingve de fotografii pentru a face cunoscute valorile și tradițiile din zonă – toatea acestea în baza unor proiecte finanțate de Consiliul Judeţean prin Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor.

Citește mai mult

Art Village, la Casa CIM

Tabăra de sculptură în piatră și lemn, organizată de Asociația Cultură în Mișcare, își deschide porțile sâmbătă, 20 iulie, cu un eveniment festiv, în cadrul căruia va interpreta la nai artistul Mădălin Luca.

Citește mai mult

Susținem producătorii bihoreni!

Prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte, Consiliul Județean Bihor pune la dispoziția bihorenilor, ,,Produs în Bihor” o platformăde promovare și comercializare a producătorilor și produselor locale.

Citește mai mult

Lucrările absolvenților, prezentate la Gala Diplomelor

Absolvenţii Departamentului de Arte Vizuale își vor prezenta lucrările în cadrul evenimentului Gala Diplomelor, organizat de Muzeul Ţării Crişurilor, în parteneriat cu Facultatea de Arte, Departamentul de Arte Vizuale şi Universitatea Oradea. Vernisajul va avea loc miercuri, de la ora 17.00, la sediul instituţiei muzeale din Strada Armatei Române nr.1/A.

Citește mai mult

S-a înființat A.D.I. Gaz Barcău-Bistra

Judecătoria Marghita a decis înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gaz Barcău-Bistra, și 14 UAT-uri de pe Valea Barcăului vor putea începe demersurile de racordare la rețeaua Transgaz. Cu același scop, în Țara Beiușului s-a înființat A.D.I. Gaz Sud, cu sediul la Rieni, iar în Valea Ierului, A.D.I. Gaz Nord-Vest cu sediul la Diosig.

Citește mai mult

Program expozițional la Muzeul Țării Crișurilor

Printre cele mai importante evenimente ce vor avea loc, în săptămâna 15-21 iulie 2019, la Muzeul Ţării Crişurilor este și cea de-a XXVI-a ediție a Târgului meşterilor populari din România, eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor şi al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, şi în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor”, în Parcul Nicolae Bălcescu.

Citește mai mult

Pregătiri pentru Târgul Meșterilor populari din România

În perioada 19–21 iulie, Muzeul Ţării Crişurilor organizează cea de-a XXVI-a ediţie a ,,Târgului Meşterilor Populari din România”. Evenimentul va avea loc în Parcul Nicolae Bălcescu și va fi organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor şi în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor”.

Citește mai mult

Pod administrativ între orașele din zona transfrontalieră

Bazându-se pe necesitățile celor 5 parteneri, proiectul se concentrează pe următoarele teme: gestionarea bugetelor locale, politicile de promovare a tehnologiilor moderne de comunicare, îmbunătățirea capacității de gestionare a datelor, creșterea transparenței activităților administrației publice și promovarea proceselor participative în luarea deciziilor.

Citește mai mult

În atenţia absolvenţilor de învățământ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor reamintește absolvenților instituţiilor de învăţământ superior, faptul că, în termen de 60 de zile de la absolvire, sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele agențiilor pentru ocuparea forţei de muncă pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă.

Citește mai mult

Crater Bike Fest 2019

Cele două competiții de ciclism montan înscrise în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale au contat pentru calificarea rutierilor la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Citește mai mult

Încep demolările

Corpurile de clădire C4, C5, C6, C14, C15, platformele betonate și împrejmuirea interioară de pe terenul situat între Cimitirul Municipal, strada Ceyrat, strada Armatei Române, strada Univeristăţii şi sediul Jandarmeriei Bihor vor fi demolate.

Citește mai mult

S-a încheiat evaluarea proiectelor

În prima sesiune de finanțare au fost depuse 177 de proiecte pe cele trei categorii principale: cultură, sport și reducerea vulnerabilităților la corupție. Pentru cea de-a doua sesiune de finanțare, la Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor se vor putea solicita fonduri pentru derularea proiectelor pe categoriile sport și reducerea vulnerabilității la corupție.

Citește mai mult

Reabilitarea și modernizarea Drumului Apuseni se află în faza de proiectare

Potrivit autorităților județene, contractul pentru achiziția serviciului de proiectare (faza P.T.+D.E./proiect tehnic+detalii de execuție) și execuție de lucrări pentru obiectivul „Traseul Regional Transilvania Nord; Drumul Apuseni; Reabilitare și modernizare DJ108K, Lungime totală=12,893 km, Județul Bihor” a fost semnat și momentan se află în faza de proiectare.

Citește mai mult

Un proiect european și mai multe târguri pentru ocuparea forței de muncă

Luni, în cadrul conferinței de lansare a proiectului cu finanțare europeană „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdú-Bihar”, organizatorii au anunțat că până în 2021 se vor crea 6 centre de formare, specializare și suport în domeniul industriei turistice și domeniile sinergetice. Patru dintre centre vor funcționa în mediul urban și două în mediul rural.

Citește mai mult

Reţea de trasee pentru alergare montană

Bihorenii se pot bucura de prima reţea de trasee pentru alergare montană din România. Aceasta a fost amenajată în Munții Pădurea Craiului în baza proiectului finanţat prin intermediul programului ,,Green Entrepreneurship – Dezvoltarea Destinaţiilor de Ecoturism din România“, un program comun al Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.

Citește mai mult

Un regulament cu articole nelegale

Instituția Prefectului solicită Primăriei Municipiului Oradea punerea în legalitate a Regulamentului de publicitate, după ce Curtea de Apel a anulat trei dintre articolele adoptate prin Hotărâre de Consiliu Local.

Citește mai mult

O nouă colaborare transfrontalieră pentru dezvoltarea turismului în Bihor

Luni a avut loc conferința de lansare a proiectului cu finanțare europeană „Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdú-Bihar”. În cadrul acestuia, Agenția de Management al Destinației Bihor, împreună cu partenerii săi, vor organiza și cursuri de formare/specializare pentru 1020 de persoane.

Citește mai mult

Clubul Velo Sport Oradea vă invită la Crater Bike Fest

Clubul Velo Sport Oradea organizează două competiții de ciclism montan înscrise în calendarul Uniunii Internaționale, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor, Discover Bihor, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai.

Citește mai mult

Se lucrează la harta zonelor de risc

O echipă, din care au făcut parte și consilierul Sebastian Lascu și directorul Salmavont Salvaspeo, Pintér István, a identificat, luni, zonele în care există rampe utilizate pentru deversarea deșeurilor în apele Crișului Repede.

Citește mai mult

Ziua Iei, sărbătorită și la Beiuș

Luni după-amiază, în centrul municipiului Beiuș, artiști și meșteri populari autohtoni își vor expune produsele în cadrul Zilei Universale a Iei, eveniment spijinit de Consiliul Județean Bihor prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria Beiuș.

Citește mai mult

S-a încheiat Raliul fără Frontiere

Din cele 32 de echipaje înscrise la startul Raliului fără Frontiere, 23 au trecut linia de sosire, sâmbătă, în Újfehértó. Potrivit concurenților, porțiunea de drum din județul Bihor a reprezentat elementul de dificultate al traseului ales de organizatori.

Citește mai mult

Cooperare transfrontalieră durabilă

Proiectul, finanțat prin programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020, a pornit în urma unor provocări comune cu care s-au confruntat municipalitatea din Marghita și administrația din Berettyóújfalu în încercarea de a promova diversitatea culturală și tradițiile.

Citește mai mult

Raliul fără frontiere, promotor al regiunii Bihor-Hajdú-Bihar

Pe 21 și 22 iunie, filiala Bihor a Retromobil Club România va organiza, cu sprijinul, Consiliului Județean prin Fundația Bihor-Hajdú-Bihar, etapa a III-a a Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice. Primul start va avea loc pe 21 iunie, în Cetatea Oradea, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 22 iunie, în Ungaria.

Citește mai mult

Pas important în managementul deșeurilor

Reprezentanții primăriilor în Adunarea Generală a Acționarilor A.D.I. Ecolect Group au votat, vineri, Regulamentul de Salubritate al județului, în baza căruia autoritățile locale vor putea adopta propriul regulament, luând în considerare specificitatea localităților.

Citește mai mult

Big Brother în zonele turistice din județ

Executivul județean va iniția un proiect pilot pentru supravegherea zonelor turistice de pe Crișul Repede. Imediat ce vor identifica zonele de risc, autoritățile județene vor putea instala un sistem de supraveghere menit să reducă fenomenul de poluare în zonele cu potențial turistic.

Citește mai mult

În curând începe Microstagiunea!

Evenimentul debutează pe 17 iunie, de la ora 19, cu comedia „Beznă de mină” de Csaba Székely. În 18 iunie, trupa Szigligeti invită publicul la drama „Catullus” de Milán Füst, un spectacol jucat în două spații diferite ale Studioului.

Citește mai mult

Pe pășune, festivalul dintre râuri

Aflat la prima ediție, ,,Pe pășune fest”, organizat de G.A.L. Pădurea Craiului, Asociația Orizont Verde, Agenția de Management al Destinației Bihor, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor și Primăria Roșia, a adus în zona între râuri din Roșia, renumiți meșteri populari din regiune.

Citește mai mult

Au sărbătorit copilăria

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor a organizat vineri dimineața, un program cultural-artistic dedicat copiilor care beneficiază de o măsură specială de protecție în sistem rezidențial public, în cadrul centrelor de plasament aflate în structura proprie, respectiv copiilor care beneficiază de o măsură specială de protecție la asistent maternal profesionist.

Citește mai mult

Liniştea din sufletul meu

Miercuri seara, Muzeul Ţării Crişurilor va fi gazda vernisajului unei expoziţii semnată de artistul plastic taiwanez Chen Ching-Jung. Evenimentul cultural de excepţie va avea loc în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului European Music Open.

Citește mai mult

Proiect privind extinderea rețelei de gaz în județ

Consiliul Județean Bihor va acorda sprijin financiar pentru întocmirea studiilor de fezabilitate privind extinderea rețelei de gaz în microregiuni. Pe Valea Ierului, 9 UAT-uri se vor asocia într-o formă organizată, iar în zona Aleșd, 20 de comune și orașul Aleșd vor înființa, cu acest scop, A.D.I. Urban Rural.

Citește mai mult

Masă rotundă dedicată proiectelor de investiții

Reprezentanți ai mediului de afaceri francofon, dar și diplomați s-au arătat interesați de posibilitățile de investiții în județul Bihor. În cadrul unei întâlniri cu președintele Consiliului Județean, desfășurată miercuri, invitații s-au familiarizat cu strategia autorităților județene privind dezvoltarea oportunităților de afaceri în Parcurile Industriale, dar și turism.

Citește mai mult

Informare corectă

Reprezentanții Consiliului de Administrație al Aeroportului Oradea, dar și cei ai companiei Tarom solicită autorităților locale o informare corectă a publicului privind indemnizațiile membrilor CA, dar și tarifele practicate pentru zborurile Oradea-București.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale