Știri

Luna europeană a securității cibernetice

Cea mai eficientă metodă de apărare împotriva amenințărilor de tip social-engineering (inginerie socială) începe cu educația celor care accesează internetul. Polișitii bihoreni îi vor învăța pe cei interesați cum se pot proteja de fraude în mediul on-line.

Citește mai mult

Flashmob la deschiderea Infinite Dance Festival

Cea de a treia ediție a evenimentului Infinite Dance Festival, organizat de Teatrul Szigligeti, a debutat, luni, cu un flashmob la care au participat zeci de tineri de la trupele de dans din Bihor. La deschidere a fost prezent și președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor.

Citește mai mult

Ziua Armatei Române

De Ziua Armatei Române, sărbătorită în data de 25 octombrie, Instituția Prefectului județului Bihor îi invită pe cetățeni să participe la ceremonia militară care se va desfăşura începând cu ora 10.00, la Statuia Ostașului Român din Parcul 1 Decembrie.

Citește mai mult

Discuții cu agențiile de turism

În deschiderea conferinței de presă legată de anunțul viitoarelor zboruri Tarom, a avut loc o discuție între reprezentanții principalelor agenții de turism din Oradea și directorul comercial al Tarom, Camelia Enescu, legată de politicile companiei aeriene privitoare la Aeroportul din Oradea și strategiile agențiilor.

Citește mai mult

Eveniment dedicat eroilor satului Sânlazăr

Parohia Greco – Catolică Sânlazăr, cu sprijinul Primăriei comunei Chișlaz și finanțare de la Consiliul Județean Bihor, prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte, a organizat, duminică, un eveniment dedicat înaintașilor care au luptat pentru țară, libertate, credință și neam.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale