Știri

Masă rotundă dedicată proiectelor de investiții

Reprezentanți ai mediului de afaceri francofon, dar și diplomați s-au arătat interesați de posibilitățile de investiții în județul Bihor. În cadrul unei întâlniri cu președintele Consiliului Județean, desfășurată miercuri, invitații s-au familiarizat cu strategia autorităților județene privind dezvoltarea oportunităților de afaceri în Parcurile Industriale, dar și turism.

Citește mai mult

Informare corectă

Reprezentanții Consiliului de Administrație al Aeroportului Oradea, dar și cei ai companiei Tarom solicită autorităților locale o informare corectă a publicului privind indemnizațiile membrilor CA, dar și tarifele practicate pentru zborurile Oradea-București.

Citește mai mult

Lucrări finalizate în Rontău

Primăria comunei Sânmartin a anunțat, miercuri, finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare din satul Rontău, precum și a lucrărilor de asfaltare din aceeași localitate.

Citește mai mult

Recomandări în perioada Sărbătorilor Pascale

Joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută în sala de ședințe a Prefecturii Bihor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” au prezentat recomandările pentru prevenirea situațiilor de urgență în perioada Floriilor, Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai.

Citește mai mult

Școala altfel la Consiliul Județean Bihor

Mai mulți copii, elevi ai școlii „Nicolae Bălcescu” din Oradea, s-au întâlnit, joi, cu consilierul județean Sergiu David, pentru a afla amănunte despre proiectele de hotărâre adoptate de executivul județean. Micuții au propus mai multe proiecte ce vizează mediul înconjurător, reducerea ratei șomajului.

Citește mai mult

Se lucrează și în comuna Țețchea!

Primăria comunei Țețchea derulează, în această perioadă, o serie de proiecte importante. Introducerea canalizării, modernizarea  și extinderea unei școli, înființarea unui centru medical sau asfaltarea de drumuri sunt doar câteva dintre acestea.

Citește mai mult

La mulți ani, Eugen Țugulea!

„Secretul este să nu-ți lași mintea să lenevească”, spune actorul care, la 88 de ani împliniți în 10 aprilie, pregătește un nou spectacol. Eugen Țugulea joacă la Teatrul „Regina Maria” de-o viață și nu se dă bătut. Despre cum și-a asumat meseria pe care o face de 64 de ani, ne-a spus în interviul acesta.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale