Reportaje și interviuri

Din cutia cu comori

Daniela Ionete este o tânără care se lasă ghidată de latura creativă pentru a realiza, cu migală și răbdare, bijuterii handmade dintre cele mai diverse. Încurajată de doamnele și domnișoarele care îi poartă cu mândrie creațiile, micul bijutier a clădit Ma Bijouterie, un atelier de accesorii handmade unde prind contur coliere, brățări, brâuri și bentițe unicat.

Citește mai mult

Cu muzica în suflet

S-a născut în Beiuș, este absolvent al Facultății de Jurnalism din Oradea, iar în prezent studiază Marketing la Facultatea de Științe Economice. Dar marea lui dragoste a fost, întotdeauna, muzica. Deși are doar 23 de ani, DJ Vladimir, pe numele real de Vladimir Hîrca, mixează la unul dintre cele mai în vogă cluburi orădene: Intense.

Citește mai mult

Sebastian Lupu, în rolul vieții lui

Actor la Teatrul Regina Maria, Sebastian Lupu este absolvent al Academiei de Teatru şi Film – Facultatea Hyperion Bucureşti. A jucat în numeroase piese, ca membru al Trupei Iosif Vulcan, printre care ,,Audiția”, ,,Cabaretul Dada”, ,,Cafeneaua Pirandello” sau ,,Regele Cerb”. Însă, rolul pe care l-a așteptat de 15 ani l-a îmbrățișat începând din luna martie, când a avut loc premiera spectacolului ,,Variațiuni enigmatice”, unde Sebastian îl interpretează pe scriitorul Abel Znorko.

Citește mai mult

Gavriil Pinte: ,,Poezia este religia teatrului meu”

A absolvit Facultatea de Actorie la Târgu-Mureș, în anul 1985, și cea de regie la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, în 1996. A realizat spectacole în teatrele din București, Satu Mare, Ploieşti, Baia Mare, Tulcea, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Sibiu, Constanţa, Oradea, Timișoara. A primit de trei ori premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, și a șocat atunci când a montat spectacole în tramvai sau în pădure. El este, pe scurt, regizorul și dramaturgul Gavriil Pinte.

Citește mai mult

Interviu cu Gia Micorici, designer tânăr

De Gia Micorici, sau ,,My Beauties” am tot auzit în ultimul timp, numai de bine, ce să mai spunem că ne-a mai și plăcut ce am văzut, așa că am rugat-o să ne vorbească despre flori. Am încercat să aflăm cum stau lucrurile din perspectiva unui designer tânăr și cum se vede viața de acolo, dintre florile din atelier.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale