Oradea

N.O.R. leagă generații

Finalul lunii septembrie a fost unul memorabil pentru fanii genului rock. N.O.R. a lasat, săptămâna trecută, în Cetatea Oradea, primul full album al trupei, ,,Julia Set”.

Citește mai mult

Sport și fapte bune

37 de elevi din clasele 0 – IV ai Școlii Generale nr. 1 Căpâlna au început școala fără să își mai facă griji cu privire la achiziționarea rechizitelor, mulțumită unui grup de bicicliști cu inimă mare.

Citește mai mult

Incompetență sau rea-voință?

După ce NewsBihor a solicitat informații lămuritoare cu privire la neregulile depistate de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor în incinta cantinei Spitalului Clinic Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu” Oradea și la deciziile luate de conducere pentru a asigura hrana pacienților, răspunsurile au venit, o lună mai târziu, din partea directorului PNL-ist Dacian Foncea. Însă, acestea arată că interesul bihorenilor de a cunoaște adevărul este luat în derâdere chiar de către cei care ar trebui să se asigure de sănătatea lor.

Citește mai mult

Director PNL-ist, zgârcit cu pacienții

PNL-istul Dacian Foncea refuză să le răspundă pacienților. Bihorenii care doresc să cunoască punctul de vedere al managerului Spitalului Clinic Municipal ,,Dr. Gavril Curteanu” cu privire la neregulile depistate de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor la cantina acestui spital trebuie să mai aștepte deoarece, contactat telefonic, fostul consilier județean PNL a refuzat să răspundă la întrebări, solicitând, în schimb, ca acestea să îi fie furnizate în scris, pentru a răspunde, probabil, în 30 de zile.

Citește mai mult

Hotărârea Consiliului Local Oradea privind administrarea și întreținerea spațiilor verzi este nelegală!

Instituția Prefectului județul Bihor anunță că, în urma verificării legalității HCL Oradea nr. 873/24.09.2018 pentru aprobarea Regulamentului privind administrarea și întreținerea spațiilor verzi publice situație în intravilan, s-a constatat că aceasta este nelegală, întrucât Regulamentul încalcă mai multe dispoziții, deficiențe de interpretare legislativă și de punere în executare a actului administrativ.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale