Instituții subordonate

Se așteaptă propuneri

Bihorenii pot trimite propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre al aprobării Planului anual de acțiune privind serviciile sociale la nivelul județului Bihor pe anul 2019 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor.

Citește mai mult

,,Trento Film Festival. Montagne e Culture” la Oradea debutează joi

Joi, după pelerinajul organizat la mormintele foştilor angajați ai Muzeului Țării Crișurilor înhumaţi în Cimitirul Municipal „Rulikowsky” din Oradea, care va începe la ora 10.30, va debuta, la ora 19.00, ,,Trento Film Festival. Montagne e Culture” la Oradea, ce va permite vizionarea a trei filme documentare de scurt metraj, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”.

Citește mai mult

Festivalul Internațional de Teatru Oradea va debuta în 2 iunie

Spectatorii sunt invitați să participe timp de opt zile la un maraton teatral care aduce împreună nu mai puțin de 19 de spectacole de la companii teatrale renumite din întreaga țară, dar și din Moldova, Ucraina, Georgia și Franța. Festivalul Internațional de Teatru Oradea, ajuns la a VII-a ediție, este organizat de Teatrul Regina Maria, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Fundaţia Culturală FITO şi UNITER și va avea loc în perioada 2 – 9 iunie.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale