Evenimente

Art Village, la Casa CIM

Tabăra de sculptură în piatră și lemn, organizată de Asociația Cultură în Mișcare, își deschide porțile sâmbătă, 20 iulie, cu un eveniment festiv, în cadrul căruia va interpreta la nai artistul Mădălin Luca.

Citește mai mult

Lucrările absolvenților, prezentate la Gala Diplomelor

Absolvenţii Departamentului de Arte Vizuale își vor prezenta lucrările în cadrul evenimentului Gala Diplomelor, organizat de Muzeul Ţării Crişurilor, în parteneriat cu Facultatea de Arte, Departamentul de Arte Vizuale şi Universitatea Oradea. Vernisajul va avea loc miercuri, de la ora 17.00, la sediul instituţiei muzeale din Strada Armatei Române nr.1/A.

Citește mai mult

Pregătiri pentru Târgul Meșterilor populari din România

În perioada 19–21 iulie, Muzeul Ţării Crişurilor organizează cea de-a XXVI-a ediţie a ,,Târgului Meşterilor Populari din România”. Evenimentul va avea loc în Parcul Nicolae Bălcescu și va fi organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor şi în parteneriat cu Asociaţia „Prietenii Muzeului Ţării Crişurilor”.

Citește mai mult

Clubul Velo Sport Oradea vă invită la Crater Bike Fest

Clubul Velo Sport Oradea organizează două competiții de ciclism montan înscrise în calendarul Uniunii Internaționale, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor, Discover Bihor, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai.

Citește mai mult

Vernisajul expoziției ,,Martirii”

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor, împreună cu Episcopia Greco – Catolică Oradea și Asociaţia Ecumenică a Cavalerilor Templieri „Sancta Cruce”, organizează marți, 25 iunie, vernisajul expoziţiei ,,Martirii”.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale