Evenimente

Renoir și van Gogh la Muzeul Țării Crișurilor

Marţi, 13 noiembrie, de la ora 18, la Muzeul Țării Crișurilor va avea loc vernisajul expoziţiei 100 de heliogravuri după desenele lui van Gogh şi 34 de litografii după lucrări aparţinând lui Renoir. Piesele din colecție vor fi putea fi vizitate până la finele lunii ianuarie 2019.

Citește mai mult

Simfoniile Toamnei de la Oradea

Orădenii sunt invitaţi la spectacolele Filarmonicii de Stat Oradea din cadrul Festivalului Muzicii Clasice „Simfoniile Toamnei”. Aflat la a VI-a ediție, evenimentul se va derula pe o perioadă de două săptămâni.

Citește mai mult

Concert caritabil

În preajma sărbătorilor de iarn, Asociația S.O.S. Autism Bihor organizează un concert de colinde și pricesne. Evenimentul va avea loc la sala Teatrului de Stat, vineri, 23 noiembrie, începând cu ora 18.

Citește mai mult

„Star Vivere Music Revolution”, la a V-a ediție

În perioada 08-11 noiembrie, Teatrul Regina Maria își deschide porțile pentru ediția cu numărul cinci a Festivalului internațional pentru copii și tineret „Star Vivere Music Revolution”. Evenimentul este organizat de Asociația Star Vivere, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare proiecte Bihor.

Citește mai mult

„Avalanșa” se reprogramează

Teatrul Regina Maria anunță reprogramarea premierelor la spectacolul „Avalanșa” de Tuncer Cücenoğlu, pentru datele de 21 și 22 noiembrie 2018, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Spectacolul se joacă în regim de studio, cu publicul pe scenă.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale