Evenimente

Ateliere de creație dedicate iei

Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai” Bihor a anunțat că șezătoarea ,,Coasem IE” a revenit în atenția orădenilor începând din 5 septembrie, când a debutat o nouă serie de ateliere de creație dedicate cămășii tradiționale românești.

Citește mai mult

Expoziție stradală dedicată Centenarului

Asociația ,,Cei 40 de Mucenici”, în parteneriat cu Asociația ,,Urmașii Marii Uniri”, îi invită pe orădeni să participe, joi, începând cu ora 13:00, la vernisajul expoziției stradale „Portrete ale Unirii’’. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii și este finanțat de Consiliul Județean Bihor prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte.

Citește mai mult

Turneul național ,,100 x Enescu” ajunge și în Oradea

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale toamnei va ajunge luni, 24 septembrie, în Oradea. Concertul din cadrul Turneului Național ,,100 x Enescu”, organizat de dirijorul Cristian Lupeș și Bucharest Festival Orchestra, va avea loc la Filarmonica de Stat Oradea, începând cu ora 19.00, proiectul fiind co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Citește mai mult

26 de spectacole la FITO

Teatrul Regina Maria organizează a VI -a ediție a Festivalului Internațional de Teatru (FITO) Oradea, în perioada 23 – 30 septembrie. În cele opt zile intensive de teatru, bihorenii vor avea ocazia să vizioneze 26 de spectacole de la companii teatrale renumite din țară și din străinătate, dar și două spectacole lectură.

Citește mai mult

Ultimele Tweet-uri

Urmați-ne pe rețelele sociale