Teatrul Szigligeti și-a închis toate spațiile, inclusiv casa de bilete, dar continuă să fie activ în spațiul virtual. Videoteca poate fi accesată online, iar noi spectacole vor fi adăugate în perioada următoare.

„Începând de luni, 23 martie 2020 și până la revenirea la condiții normale, Teatrul Szigligeti își închide toate spațiile, inclusiv casa de bilete. Totodată, activitatea nu se suspendă în întregime, videoteca online fiind disponibilă până la sfârșitul acestei perioade dificile”, anunță, printr-un comunicat de presă, conducerea Teatrului Szigligeti.

Noi spectacole vor fi adăugate în perioada următoare. ,,Colegii noștri rămân acasă, dar verifică în mod regulat mesajele primite pe Facebook și pe adresa de e-mail a secretariatului titkarsag@szigligeti.ro Vă vom informa în continuare despre toate eventualele modificări pe paginile noastre de Facebook, pe website-ul instituției, dar și prin intermediul comunicatelor de presă”, a precizat Biró Árpád Levente, referent artistic al Teatrului Szigligeti.

Mădălina Venter