Cele două reprezentații ale spectacolului ,,Sunetul Muzicii”, din 25 și 26 ianuarie, au fost suspendate din cauza faptului că unul dintre membrii echipei artistice are probleme de sănătate.

Anunțul a fost făcut vineri, de către Ramona Gabriela Nemeș, secretar P.R. al Trupei Iosif Vulcan. Aceasta a mai precizat că pentru ridicarea contravalorii biletelor, spectatorii pot lua legătura cu Agenția Teatrului până la data de 31 ianuarie sau, în cazul în care acestea au fost achiziționate online de pe www.bilete.ro, trebuie să trimită un e-mail la adresa office@bilete.ro.

Agenția de bilete a Teatrului, care funcționează, momentan, la Arcadia, este deschisă de marți până vineri între orele 12.00 și 18.00, respectiv sâmbătă, de la 10.00 la 13.00.

Spectacolul ,,Sunetul Muzicii” este inspirat de povestea reală a familiei von Trapp. Acțiunea se desfășoară în jurul adolescentei Maria care, în timpul celui de Al doilea Război Mondial, ajunge din postulantă la mănăstirea Nonnberg, guvernanta celor şapte copii ai căpitanului de marină Georg von Trapp, rămas văduv. Prin intermediul muzicii, Maria va reuşi să cucerească inimile copiilor şi căpitanului deopotrivă, iar iubirea îi va ajuta să treacă peste ororile războiului, de la fuga din calea naziştilor, la recesiunea economică.

Larisa Patricia Herlaș