Până la termenul limită, adică 14 ianuarie, ora 16.00, la Serviciul Monitorizarea Instituțiilor Subordonate, din cadrul Consiliului Județean Bihor, au fost depuse trei proiecte de management pentru ocuparea funcției de manager al Teatrului Regina Maria.

Cei trei candidați sunt Ioan Ieremia, fost director al Teatrului Național ,,Mihai Eminescu” din Timișoara, Daniel Vulcu, fost director al Teatrului ,,Regina Maria” și Elvira Rîmbu, managerul intermimar al acestei instituții de cultură din Oradea.

În perioada următoare se va face analizarea proiectelor depuse, rezultatele urmând să fie afișate în 28 ianuarie. În viitoarea etapă, proiectele vor fi susținute în cadrul unui interviu, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în 29 ianuarie. Apoi, participanții au la dispoziție o zi lucrătoare pentru contestații.

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească candidații la funcția de manager al Teatrului ,,Regina Maria” sunt deținerea cetățeniei unui stat membru al Uniunii Europene, să aibă capacitate deplină de exercițiu, studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul activităților artistice, experiență în conducere de peste trei ani și vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim zece ani.

Mai multe informații privind organizarea concursului de proiecte de management la Teatrul ,,Regina Maria” Oradea puteți găsi aici:   https://www.cjbihor.ro/pdf/anunt%20concurs%20proiecte%20de%20management%20la%20Teatrul%20Regina%20Maria%20.pdf?fbclid=IwAR0JthohTICOApYRu6_EfpPoce3H1NyfypUkCggz3u8V1xYPKmJckLWdCx4.

Larisa Patricia Herlaș