Primăria orașului Nucet, în colaborare cu Asociația ,,Casa Nucet”, organizează o nouă ediție a spectacolului ,,La corindat”.

Evenimentul va debuta cu cântecele artiștilor Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”: Simona Costin, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminița Tomuța și Stângaciu. Apoi, de la ora 20.00, va urca pe scenă Simona Brișcan, care va avea un recital de 20 de minute. Solista este urmată la microfon de Giulia și George Popovici, respectiv de Lena Miclăuș. Puiu Codreanu va încheia seara festivă, undeva după ora 22.00.

,,Ne pregătim așa cum se cuvine de sărbătoarea Nașterii Domnului, inclusiv prin acest spectacol de colinde, pe care noi îl organizăm în mod tradițional. Evenimentul este foarte apreciat de public și acest lucru nu face decât să ne bucure. Vă așteptăm să fiți prezenți în număr cât mai mare!”, a transmis Mircea Adrian Tuduce, primarul orașului Nucet.

Spectacolul de colinde va avea loc vineri, 20 decembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură ,,Ioan Davideanu”, din Nucet. Intrarea este gratuită pentru toți participanții.

Larisa Patricia Herlaș