Cea de-a VI-a ediție a Festivalului „Star Vivere Music Revolution” s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, pe scena sălii Ambasador din Oradea. Peste 80 de concurenți s-au înscris la cele opt categorii de vârstă.

Alexandra Bianca Petcu, o tânără talentată din Moinești, este câștigătoarea ediției din acest an a Festivalului „Star Vivere Music Revolution”. Participantă la categoria de vârstă 14-16 ani, adolescenta a reușit să impresioneze juriul format din Mihai Alexandru, Dan Manoliu, Cezar Ouatu, Alin Pascal, Crina Mardare, Mihaela Tatu, Doina Bentu și Monica Anghel. ,,Am fost, într-o ediție extraordinară, senzațională, o ediție care ridică încă o dată ștacheta sus, foarte sus, obligându-ne să căutăm resurse noi de energie, iubire, creativitate, putere și inspirație, pentru că asta trebuie să facă un lider, și pentru simplul fapt că iubim ceea ce facem!”, a precizat Valeria Miscuția, coordonatorul proiectului. Dacă trofeul festivalului a plecat spre Alexandra Petcu, la categoria 4-7 ani s-a impus Sophia Maria Dinu; la 8-10 ani A Miruna Ifrim Anicăi; la 8-10 ani B Nina-Elena Manolache; la 11-13 ani A Andy Nicholas Neagu; la 11-13 ani B Natalia Elena Moise; la 14-16 ani Augustin Daniel Vitan; la 17+ Bianca Andrea Pîslaru, iar la secțiunea grupuri Girls Only.

Concursul a fost organizat, și în acest an, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, parteneri de la prima ediție a evenimentului.

Mădălina Venter