În acest weekend, la Oradea, va avea loc cea de a VI-a ediție a festivalului Star Vivere Music Revolution! Crina Mardare, Cezar Ouatu, Luminița Anghel și Nico sunt doar câțiva dintre artiștii care vor juriza concurenții.

Concursul, în care cele mai bune voci de copii din România se vor întrece pentru trofeul Star Vivere, a devenit un eveniment de referință. Cei 86 de concurenți, selecționați din toată țara, se vor întrece la 8 categorii de vârstă 4-7 ani , 8-10 ani A , 8 -10 ani B , 11-13 ani A , 11-13 ani B , 14-16 ani , 17+ și grupuri. Și în acest an sunt prezente cele mai importante centre de pregătire muzicală pentru copii și adolescenți din România, tineri talentați veniți din toată țara, alături de profesori, părinți, însoțitori. Datorită lucrărilor de modernizare a scenei Teatrului Regina Maria, festivalul se va desfășura, în acest an, la sala Ambasador. Sâmbătă, 16 noiembrie, concursul va începe de la ora 14, iar duminică, 17 noiembrie, tot de la ora 14 este programată gala în cadrul căreia va avea loc premierea câștigătorilor și recitalurile artiștilor invitați.

Festivalul Star Vivere Music Revolution este organizat și în acest an, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, parteneri de la prima ediție a evenimentului. Printre artiștii care vor evalua concurenții se numără Ovi Jacobsen, Nico, Luminița Anghel, Doru Todoruț, Udi, Mihaela Tatu, Mihai Alexandru, Dan Manoliu (TVR), Mihaela Cernea, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Crina Mardare. Invitat special al juriului va fi Monica Anghel.

Mădălina Venter