Quark Gallery vă invită la expoziția „Nuduri în deșert”, al cărei vernisaj va avea loc, vineri, de la ora 19. Evenimentul face parte din proiectul ,,Sezonul expozițional Quark Gallery” al Asociației Culturale Ars Nobilis și este finanțat de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte a Consiliului Județean Bihor.

Vineri seara, Galeria Quark va găzdui ultima expoziție a unui proiect ce și-a propus să suprindă publicul prin intermediul artei realiste. Florin Moș va expune sub pseudonimul Noni. „Un artist care și-a terminat studiile la Timișoara, pe care l-aș descrie ca fiind într-un balet între arta supra realistă și cea psihedelică. Expoziția are ca temă sexualitatea, nudul, pasiunea și viziunile pe care artistul le-a avut pe această temă”, au precizat organizatorii.

Expoziția „Nuduri în deșert” va consta într-o serie de lucrări evidențiate prin jocuri de lumini, în stilul suprarealist și plin de culoare al artistului. Prezentarea va fi realizată pe acorduri muzicale, partituri special alese de Noni.

Mădălina Venter