Ansamblul Artistic Profesionist „Crişana” va marca Ziua Națională a României, sărbătorită în 1 Decembrie, prin Concertul Extraordinar „Din suflet de român”.

Evenimentul va avea loc de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, al Teatrului Regina Maria și în parteneriat cu Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare ,,JOC” din Republica Moldova, aflat în premieră la Oradea.

,,Invitate special în spectacol vor fi Mirela Mănescu și Adriana și Mariana Anghel, care vor concerta alături de artiştii bihoreni Simona Costin, Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Cornel Borza, Stângaciu și Leontin Ciucur”, a dezvăluit directorul Ansamblului ,,Crișana”, cel care semnează și regia artistică.

Artiștii vor fi acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”, aflată sub bagheta maestrului dirijor Adrian Miescu, și de orchestra Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare ,,JOC”, condusă de prim – dirijorul Vasile Goia.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Tichetele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului Arcadia și online, pe www.bilete.ro.

Larisa Patricia Herlaș