Legendele muzicii anilor ’90, Nana și C-Block au concertat, vineri seara, la Arena ,,Antonio Alexe”, s-au pozat cu fanii din Oradea și au împărtășit momente emoționante cu aceștia.

Evenimentul a început cu un spectacol de dans pe ghete Kangoo Jumps, pregătit de Kinga Sebestyen și echipa sa, a continuat cu o reprezentație de baschet acrobatic, oferită de cei de la Face Team, din Ungaria, și un moment antrenant al trupei Switch Crew.

Apoi, în aplauzele spectatorilor, și-au făcut apariția rapper-ul german Nana și artista Ora Solar, care au cântat ,,Lonely”, una dintre cele mai cunoscute melodii de euro – rap din anii ’90, dar și alte piese care reflectă stilul american de rap.

După alte câteva numere de dans, pe scena de la ,,Antonio Alexe” a urcat trupa nemțească de hip hop C-Block, celebră la nivel internațional pentru hit-uri ca ,,Time is tickin’ away” sau ,,So strung out”. În timpul concertului, Rob Money s-a alăturat de mai multe ori fanilor din sală, a dat mâna cu aceștia și au făcut fotografii împreună.

Artistul a fost, de asemenea, protagonistul unui moment emoționant, când a recunoscut, în lacrimi, că în urmă doar câteva zile și-a pierdut fratele și, totuși, a ales să nu anuleze venirea la Oradea. Ca semn de respect, spectatorii au păstrat câteva secunde de tăcere și au aprins lanternele telefoanelor, oferind un joc de lumini impresionant. Nana, care, la fel ca partenera sa, a rămas să asiste la show-ul oferit de C-Block, a urcat, atunci, pe scenă, și și-a îmbărbătat colegul, printr-o îmbrățișare prieteneasă.

Evenimentul de la Arena ,,Antonio Alexe” a fost organizat de Artistic Entertainment, Urban Beats Oradea, Fundația „Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar” Oradea și Discover Bihor, cu sprijinul ambasadorilor Urban Beats – în calitate de voluntari.

Larisa Patricia Herlaș