Începând cu următorul sezon estival crește numărul destinațiilor de vacanță accesibile prin curse charter de pe Aeroportul din Oradea. Pe lângă destinațiile consacrate în anii trecuți, Turcia și Egipt, tour operatorii pregătesc pachete turistice pentru Grecia și Tunisia, toate cu pornire din Oradea.

Detaliile legate de pachete vor fi prezentate de către principalii operatori turistici care activează și în județul Bihor, între aceștia, Paralela 45, Need Tour, Amara Tour, ofertele fiind deja lansate sau urmând să fie lansate în viitorul apropiat.

În altă ordine de idei, vineri 8 noiembrie, se întrunesc în prima ședință noii membri ai Consiliul de Administrație al R.A. Aeroportul Oradea. Principala sarcină a celor șase membri este readucerea curselor externe low cost, cu ajutorul cărora aeroportul a înregistrat, în anul 2017, trafic de 160.000 de pasageri, și în 2018, 220.000 de călători. Consiliul Județean Bihor, în calitate de autoritate tutelară, va susține, și în viitor, toate demersurile pentru atingerea acestui deziderat.

Mădălina Venter