Luni, 4 noiembrie, edilul Alexandru Gaboraș a semnat procesul-verbal de predare a amplasamentului și ordinul de începere a lucrărilor la drumul comunal DC 174, conform contractului ,,Modernizare drum comunal DC174 Km0+000- Km 7+800 și modernizare stradă în localitatea Lorău, comuna Bratca, Județul Bihor.”

,,Este vorba de drumul Bratca – Valea Crișului – Pădurea Craiului, un drum foarte important pentru locuitorii comunei Bratca, dar și ai comunelor învecinate”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang. Acesta a fost, de altfel, prezent la semnare, alături de deputatul Dumitru Gherman, la invitația primarului comunei Bratca, Alexandru Gaboraș.

Contractul de execuție lucrări pentru acest obiectiv, având o valoare de 7.038.318,06 lei, la care se adaugă TVA, a fost semnat în data de 17 septembrie 2019. Finanțarea proiectului este asigurată din fonduri europene, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, o instituție publică din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Executantul S.C. Dumexim S.R.L Oradea are la dispoziție un termen de execuție de 24 de luni și va asigura o garanție de 60 de luni de la recepția lucrării.

Larisa Patricia Herlaș