Trupele Iosif Vulcan și Arcadia au alcătuit, pentru luna noiembrie, un program complex, cu spectacole de teatru noi sau consacrate, care vor cuceri inimile publicului orădean.

Astfel, în 1 noiembrie, spectatorii sunt așteptați la Sala Arcadia, pentru a viziona ,,Domnișoara Iulia”, o piesă care mizează pe dezvăluirea firii umane cu toate „peticele sufletului”. În ziua următoare, decorul de la Arcadia se va schimba pentru ,,Ursul” și ,,Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov, din distribuția cărora vor face parte îndrăgiții actori Ioana Dragoș Gajdo, Șerban Borda și George Voinese.

Primul spectacol dedicat copiilor din luna noiembrie este ,,Cenușăreasa”, în care povestea protagonistei, această blânda și frumoasa fată ce cucerește inima prințului, e prezentată micilor spectatori de către un grup de actori întorși chiar de la palat, unde nunta împărătească încă nu s-a încheiat. Piesa se va pune în scenă și în data de 10 a lunii, la Arcadia.

Orădenii care nu au văzut încă reprezentația lui Eugen Țugulea din ,,Zloată sau Viitorul președinte al României” sunt așteptați în 5 noiembrie pentru a face cunoștință cu Silviu Moisă, un cetățean afectat psihic, ce se află în plină campanie electorală. ,,Creștini” – spectacol ce va avea premiera în 29 octombrie, se află și în programul lunii noiembrie, urmând să se joace, la Sinagoga Neologă Sion, în zilele de 6 și 7.

Apoi, în data de 10 noiembrie, publicul poate descoperi ,,O poveste foarte simplă”, despre dragoste: dragostea dintre un băiat și o fată, dragostea față de semeni, dragostea față de animale. Ulterior, în 12 și 13 noiembrie, va reveni în fața publicului ,,Sunetul muzicii”, un musical impresionant, pregătit de o echipă deosebită. Programul continuă cu alte spectacole dedicate celor mici, adică ,,Omuleț”, ce se va juca în 16 și 24 noiembrie, și ,,Mic sau mare?”, în data de 17 a lunii.

Ultimul spectacol din luna noiembrie adresat tinerilor și adulților este ,,Profu’ de franceză”, o adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, regia Dan Mirea, care va fi pus în scenă în 22 noiembrie. Programul lunar se încheie cu spectacolul pentru copii ,,Exploziv”, care va avea premiera în 29 și 30 noiembrie, la Sala Arcadia.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00 și sâmbăta între orele 10:00 – 13:00. Acestea pot fi cumpărate şi cu o oră înainte spectacol sau online, pe www.biletmaster.ro.

Larisa Patricia Herlaș