Iubitorii de artă ai județului Bihor, turiștii care traversează Oradea, artiștii locali și istoricii sunt așteptați vineri, 25 octombrie, pe strada Cuza Vodă, numărul 21 A, la vernisajul expoziției personale a lui Tudor Frâncu, numită ,,E/In-voluție”.

Evenimentul face parte din proiectul ,,Expozițiile Quark”, finanțat de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte a Consiliului Județean Bihor. Scopul acestuia este ca spațiul expozițional Quark Gallery să devină unul activ din punct de vedere cultural, prin promovarea artei contemporane.

,,Expoziția <<E/In-voluție>> transmite un număr larg de emoții din cadrul umbrei psihicului nostru, în care artistul se folosește de o serie de portrete în stare incertă: dizolvate, distorsionate, reînchegate, pentru a ne aduce din relația familiar/ extraterestru în procesul evolutiv al psihicului”, au precizat, în calitate de organizatori, reprezentanții Asociației Culturale Ars Nobilis.

Tudor Frâncu este un artist plastic, absolvent al Facultăţii de Arte Vizuale Oradea, promoţia 2001, care impresionează prin abordarea simbolică realistă asupra psihologicului.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Facebook Tudor Frâncu