Specialiștii din cadrul SC Parcuri Industriale Bihor SA anunță că la obiectivul Parc Industrial Tileagd, constructorul a finalizat în proporție de 50% lucrările rutiere; bordurile și rigolele laterale au fost montate, iar pe mai multe tronsoane de trotuare s-a realizat amorsarea cu soluție bituminoasă.

Până la finele acestei luni, în Parcul Industrial Tileagd se vor finaliza trotuarele pe o suprafață de 1300 metri patrați. În prezent, constructorul amenajează și zona din spatele trotuarelor, unde se așterne pământ vegetal. „Lucrările rutiere sunt finalizate în proporție de 50%. Pe ambele părți ale drumului au fost montate borduri și rigole laterale, și pe unele tronsoane de trotuar s-a realizat amorsarea cu soluție bituminoasă”, informează conducerea SC Parcuri Industriale Bihor SA.

De altfel, în viitorul parc industrial din Tileagd, iluminatul public este realizat în proporție de 97%, canalizarea pluvială este finalizată în proporție de 60%, lucările la rețeaua de canalizare menajeră sunt realizate în proporție de 40%, iar la cea de alimentare cu apă, în proporție de 20%.

Veres Diana