Urban Beats este un eveniment unic, cu artişti de talie internațională precum C-Block și NANA, care va avea loc în 8 noiembrie, de la ora 20.00, la Arena ,,Antonio Alexe”.

Organizatorii evenimentului sunt Artistic Entertainment, Urban Beats Oradea și Fundația „Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar” Oradea, din cadrul Consiliului Județean Bihor. Aceștia au decis completarea programului de concerte cu un show de baschet acrobatic semnat Face Team.

Biletele pot fi achiziționate online, accesând https://www.eventim.ro/ro/bilete/urban-beats-oradea-sala-sporturilor-arena-antonio-alexe-1144808/performance.html?fbclid=IwAR1Ep9x8fGk9Hz63cSzs31PDYu-swM9BOxY2PKVoCcun9ObCAFSnzTmZzPU, sau fizic de la Magazinele Diverta, OMV, Carrefour, Telekom, Vodafone, Librăria Humanitas și Carturești.

C-Block este o trupă germană de hip hop, fondată în 1995 de către producătorii de muzică Frank Müller, Buchmann Ulrich și Jörg Wagner. Aceasta este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes din istoria culturii europene de hip hop. Nana este un rapper și DJ german. În a doua jumătate a anilor 1990 stilul lui a fost caracterizat ca ,,euro-rap” și versurile lui se concentrau pe relația cu Dumnezeu, cu familia sa sau pe teme cum ar fi rasismul și Holocaustul.

Larisa Patricia Herlaș