Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor și Miorița Săteanu, membru al Parlamentului Seniorilor din România, organizează un spectacol folcloric dedicat persoanelor de vârsta a treia.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 octombrie, de la ora 17.00, la Sala „Florica Ungur” și este oferit gratuit participanților, în limita locurilor disponibile.

Potrivit organizatorilor, în cadrul spectacolului vor urca pe scenă interpreți consacrați, ca Florica Ruja, Maria Matei, Anabela Jula, Viorica Bradea sau Adrian Bojan, dar și tinere talente: Lorena și Denisa Ghib și juniorii din Ansamblul „Nuntașii Bihorului”. Programul este completat de dansuri populare germane, oferite de Ansamblul Forumului Democrat al Germanilor, și de un moment artistic al formației ,,Flăcăii Bihorului”, a Penitenciarului Oradea.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, CJCPCT Bihor și Miorița Sătean au mai organizat miercuri, 9 octombrie, evenimentul intitulat ,,Cenaclul Literar Barbu Ștefănescu Delevrancea”, ce a avut loc în sala de ședințe a Baroului Bihor.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Facebook Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale