Primăria Sânmartin și Bene Internațional S.R.L, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECOLECT GROUP Bihor, invită locuitorii comunei să recicleze deșeurile. Participanții care predau cantități de peste 150 de kilograme vor primi, pe loc, un premiu special.

Deșeurile care urmează să fie colectate sunt echipamente electrice și electrocasnice, sticlă de ambalaj (sticle, borcane), plastic, hârtie, carton, materiale lemnoase și metale. ,,Vineri, 11 octombrie, și sâmbătă, 12 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 17:00, deșeurile vor fi ridicate direct de la dumneavoastră de mașinile și personalul Bene Internațional. Pentru aceasta trebuie să îi anunțați la numărul de telefon 0735.333.823 sau să scoateți deșeurile la poartă”, a fost anunțul administrației locale pentru cetățeni.

Inițiatorii demersului au pregătit premii speciale, care vor fi oferite pe loc, pentru cei care predau cantități de peste 150 de kilograme, iar alte trei premii vor fi acordate participanților prin tragere la sorți.

Aceasta nu este prima campanie de colectare a deșeurilor care are loc în Sânmartin. O acțiune similară a fost implementată, în aceeași perioadă a anului trecut, de către Primărie.

Larisa Patricia Herlaș