Începând de luni, 7 octombrie, ora 08:00, traficul la intrarea în Băile Felix este restricționat în vederea derulării lucrărilor la podul peste Peța, care va fi reconstruit complet.

,,DN 76 reprezintă o problemă pentru județul nostru de peste 20 ani și se pare că soluția vine cu prețul ei. Deși se lucrează pe toate cele 3 porțiuni, pentru a avansa cu lucrările suntem nevoiți să restricționăm traficul în anumite zone pe o singură bandă, cu semafoare”, a anunțat Cancelaria Prefectului județul Bihor. ,,Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care urmează să-l simțiți cei care veți tranzita ruta Oradea – Beiuș în următoarea perioada, însă trebuie să fim conștienți de faptul că aceste măsuri sunt temporare, dar absolut necesare pentru ca DN76 să nu mai reprezinte o problemă”, au mai transmis autoritățile șoferilor.

Participanții la trafic mai trebuie să știe că în zilele de weekend, în special la orele de vârf, vor fi coordonați de cei de la Poliția Rutieră, în vederea fluidizarii traficului, dar și că pot accesa ruta ocolitoare Nojorid – Leș – Miersig – Tinca – Râpa – Holod – Vintere.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Faceook Instituția Prefectului Bihor