Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va avea loc în 18 octombrie, între orele 9.00 – 15.00, în Campusul Central – Sala Polivalentă a Universității din Oradea, respectiv la toate punctele de lucru ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor din Aleșd, Salonta, Marghita și Beiuș.

,,Obiectivul nostru este de a facilita întâlnirea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii din judeţul Bihor. Vrem să venim în sprijinul agenților economici pentru a-și recruta personalul, proaspăt absolvent, de care are nevoie”, a transmis directorul AJOFM Bihor – instituția organizatoare, Békési Csaba.

Perspective pentru fiecare

Gazdele au anunțat că oferta angajatorilor va fi, la fel ca la edițiile anterioare, una generoasă: aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de AJOFM și parteneri. ,,Avem speranța că Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți din 18 octombrie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a mai spus Békési Csaba.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 11 octombrie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției www.anofm.ro, secțiunea Bihor.

Larisa Patricia Herlaș