Finalul lunii septembrie a fost unul memorabil pentru fanii genului rock. N.O.R. a lasat, săptămâna trecută, în Cetatea Oradea, primul full album al trupei, ,,Julia Set”.

Evenimentul a fost organizat de Expresive Events by LB, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor. Finanțarea asigurată de instituția aflată în subordinea Consiliului Județean a permis gazdelor să ofere intrarea liberă publicului, motiv pentru prezența la concert a fost una consistentă. Sute de persoane, de toate vârstele, s-au arătat interesate să asculte, live, piesele de pe noul album, ,,Julia Set”, care cuprinde 10 lucrări compuse în ultimii patru ani: ,,Minte-mă”, ,,Cu fiecare gând”, ,,Tăcere”, ,,Aripi Noi”, ,,Bucăți de dor”, ,,Din Spaime și Vis”, ,,Furtuni”, ,,N.O.R.”, ,,Asleep” și ,,Whispers”.

Albumul a fost înregistrat integral la Oradea, iar partea de producţie muzicală, mix şi master, au fost realizate de către Marius Pop şi Jean Victor Piloiu, în Bucureşti.

,,Ne-am propus atragerea publicului tânăr către evenimente culturale și promovarea tinerilor artiști. Așa cum Oradea a fost cunoscută în lumea muzicii rock datorită formației <<Celelalte cuvinte>>, și trupa N.O.R. va duce această tradiție mai departe. Tinerii, împreună cu părinții lor, au participat la acest concert, conturându-se, astfel, o punte de legătură între generații”, a declarat, din partea organizatorilor, Elisabeta-Lucia Bonchiș.

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012, la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc.

Larisa Patricia Herlaș