Vernisajul expoziției de fotografie „Discover Bihor” este programat să aibă loc miercuri, de la ora 18, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”.

13 fotografi din România, India, Singapore, Polonia, Serbia, Croația, Italia și Malaezia au participat, în perioada 29 septembrie – 6 octombrie, la cea de-a doua ediţie a taberei „Discover Bihor”. Artiștii au vizitat şi fotografiat mai multe zone cu potenţial turistic ale judeţului, printre care Sălacea, Otomani, Diosig, Săcuieni, Galoșpetreu și Băile Felix. Tabăra de fotografie „Discover Bihor” are ca scop promovarea județului Bihor prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale cu potențial în atragerea turiștilor. „Județul nostru are un potențial uriaș și acest lucru am încercat să îl surprindem în fotografiile pe care le-am realizat și pe care publicul le poate vedea miercuri seara, când are loc vernisajul. Îi aștept cu drag pe bihoreni să participe la eveniment”, a spus artistul Ovi D. Pop.

Tabăra de fotografie „Discover Bihor” a fost organizată de International Union of Photographers și Varadinum Foto Club Oradea Romania, sub coordonarea lui Ovi D. Pop, în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

Mădălina Venter