Quark Gallery vă invită, vineri, 13 septembrie, de la ora 19:00, la sediul din Cuza Vodă 21/A, Oradea, la cea de-a doua expoziție a artistului Furák Pop László, „To whom it may concern”, care îl are drept curator pe David-Aron Indig.

,,Furák Pop László este un artist plastic care lucrează în tehnica colajului. Din reviste vechi adunate, el combină imagini, pe fonduri colorate, ce evocă gânduri și senzații din străfundul psihicului. După prima expoziție a artistului, cea de anul trecut, el a decis să se focalizeze pe creație și să continue să evolueze”, a specificat Rodica Indig, președintele Asociației Culturale Ars Nobilis. Noile lucrări ne amintesc de haosul din  vechile lucrări, aproape ca un Hieronymus Bosch psihedelic, dar caută să-și focalizeze mesajul într-o compoziție mai puțin încărcată.

Proiectul este finanțat de Direcția de Dezvolatare și Implementare Proiecte Bihor, a Consiliului Judetean Bihor. Scopul proiectului este acela ca spațiul expozițional Quark Gallery să devină un spațiu activ cultural, ce promovează arta contemporană. Expoziția va fi deschisă până pe data de 13 octombrie 2019 și se va putea vizita sâmbăta și duminica, între orele 15:00 și 20:00.

Mădălina Venter