Zilele orașului Nucet vor fi marcate, în 7 și 8 septembrie, prin competiții sportive, un disco – party, concerte și foc de artificii. Evenimentul, ajuns la ediția a IX-a, se va desfășura în Parcul Central.

În seara zilei de sâmbătă, tinerii din localitățile Băița, Băița – Plai, Nucet și din localitățile învecinate sunt așteptați, de la ora 20:00, la un disco – party antrenant, care va ține până în zori. Programul anunțat de autorități pentru duminică include competiții sportive, ce vor avea loc în prima parte a zilei. Tot duminică vor concerta, în intervalul orar 15:30 – 22:45, Diana Selagea, Simona Costin, artiști ai Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”, Simona Briscan, Giulia și George Popovici, Alex de la Orăștie, Ionuț Bledea și Diana Cârlig, Ro – Mania, Blondu de la Timișoara și Puiu Codreanu. În încheierea spectacolelor, cei prezenți vor avea parte de un foc de artificii impresionant.

Zilele orașului Nucet sunt organizate de către Primăria și Consiliul Local Nucet, Fundația „Euroregiunea Bihor – Hajdu-Bihar” Oradea și Consiliul Județean Bihor.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Facebook Primăria Nucet