Cei care vor participa, weekendul viitor, la Way Too Far Rock Festival, în comuna bihoreană Ineu, nu trebuie să își facă griji în privința transportului deoarece organizatorii le pun la dispoziție autobuze care vor circula din oră în oră.

Autobuzele OTL vor face curse speciale până la Ineu și retur. Stația de plecare este Platoul de lângă Parcul 1 Decembrie, din Oradea. Autobuzele vor circula după un program bine stabilit, pe care îl puteți consulta în inaginea de mai jos:

Cei care aleg să vină la festival cu mașina personală sau pe motor, vor avea locuri de parcare în zonă, garantează organizatorii.

Way Too Far Rock Festival 2019, ediția a III-a va avea loc în perioada 9 – 11 august, la KingsLand, în comuna Ineu. Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Festivalul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Ineu.

Larisa Patricia Herlaș