Organizatorii Way Too Far Rock Festival, cel mai mare eveniment de acest fel organizat vreodată în județul Bihor, au pus la bătaie cinci invitații duble, în cadrul unui concurs desfășurat online.

Pentru a intra în posesia biletelor, tot ce trebuie să faceți e să dați particip/going la evenimentul https://www.facebook.com/events/318490018938010/, like/îmi place la pagina de Facebook WTF – Way Too Far Rock Festival, să dați un share la poster, după care să reveniți pe pagina Festivalului, la postarea care anunță concursul, cu un comentariu-tag în care să menționați numele persoanei pe care o vreți cu voi la festival. Câștigătorii vor fi aleși în dată de 31 iulie.

Way Too Far Rock Festival 2019, ediția a III-a va avea loc în perioada 9 – 11 august, la KingsLand, în comuna Ineu. Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Festivalul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Ineu.

Larisa Patricia Herlaș