Conducerea Consiliului Județean a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare pe drumul județean care traversează localitatea Budoi, din comuna Popești, drum care se afla de ani de zile într-un stadiu avansat de degradare.

Lungimea drumului pe care s-a realizat covorul de asfalt este de 2,8 kilometri, de la întrare în Budoi și până aproape de localitatea Derna. Până în acest moment, pe zona Marghita au fost realizați 18 kilometri de covor asfaltic din cei 24,5 kilometri planificați de către legislativul județean pe această zonă.

,,Azi (nr. miercuri), 17 iulie 2019, am făcut o vizită în Budoi și am verificat finalizarea lucrării de asfaltare, urmând sa se mai facă marcarea și acostamentul. Cu aceasta ocazie m-am întâlnit și cu colegii consilieri locali și am discutat și alte necesități urgente în comună”, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Județean și-a propus să realizeze, în acest an, în Bihor cel puțin 100 kilometri de covoare asfaltice, acesta fiind cel mai amplu program de asfaltare din istoria județului Bihor.

Larisa Patricia Herlaș