Cum Consiliul Județean derulează prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor proiectul privind construirea bazinelor didactice de înot în cele 9 municipii și orașe, membre ADD, și întrucât, în comunitate există deja o piscină, la propunerea Primăriei Aleșd, autoritățile județene vor cofinanța realizarea unui complex sportiv în Pădurea Neagră. „Achiziția are o valoarea totală estimată la 5.123.500,46 lei fără TVA din care 156.900 lei fără TVA reprezintă serviciile de proiectare și 4.966.600,46 lei fără TVA, execuție lucrări”, a precizat Vitályos Barna, directorul ADD Bihor.

 Termen limită pentru depunerea ofertelor

Complexul Sportiv „Pădurea Neagră” va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiuni de 20x40m pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60x90m. De asemenea, piscina veche va fi complet reabilitată și modernizată. În cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parterul acesteia vor fi amenajate, o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă, 21 camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

Termenul limită de depuneare a ofertelor pentru proiectarea și execuția complexului sportiv se apropie de final. Acesta expiră la 22 iulie 2019.

Veres Diana