Sâmbătă, 29 iunie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Discover Bihor îi invită pe bihoreni într-o excursie de o zi, ca să descopere Defileul Crișului Repede din ecodestinația Pădurea Craiului. Așa cum au anunțat în mediul online organizatorii, excursia de o zi se va face cu autocarul, cu plecare din Centrul Civic, la ora 08.30.

Participanții vor vizita biserica de piatră medievală din Tileagd (intrare gratuită, dar se pot face donații), peștera și cascada de la Vadu Crișului (intrare: 10 lei/persoană). Traseul până la peșteră se face pe jos din Vadu Crișului, pe o distanță dus-întors de 5 km. În program este inclusă o pauză de prânz, contracost. După aceasta, excursioniștii vor vizita Peștera Unguru Mare, Șuncuiuș (taxa de intrare: 12 lei/adulți, 6 lei/copii), vizită la un atelier de olărit din Vadu Crișului și biserica de lemn Gheghie cu intrare gratuită. În jurul orei 19, excursioniștii vor reveni în Oradea.

Taxa de participare la eveniment este de 60 lei pentru adulți, respectiv 30 lei pentru copiii sub 12 ani. Aceasta include transportul cu autocarul și serviciile ghidului. Taxa de participare nu include prânzul și intrările la obiectivele turistice. Biletele se pot achiziționa la sediul Agenției de Management al Destinației Bihor (AMD Bihor) din Oradea, strada Primăriei nr. 2, et. 1, ap. 6-7, Oradea, în zilele lucrătoare între orele 12-17.

Peștera Vadu Crișului

De Ziua Mondială a Turismului (27 septembrie), lansăm o serie de clipuri de promovare a obiectivelor turistice din județul Bihor.

Publicată de Discover Bihor pe Joi, 27 septembrie 2018

Peștera Unguru Mare

În Defileul Crișului Repede între Şuncuiuş și Bălnaca se află Peştera Unguru Mare, un obiectiv turistic pe care nu trebuie să îl ratați. Portalul, demn de dimensiunile unei catedrale, este o adevărată capodoperă a naturii.Tarifele de vizitare sunt de 12 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii. Bucurați-vă de liniștea și frumusețea munților #PădureaCraiului cu ocazia promoției de primăvara. Detalii despre oferta specială de cazare: http://bit.ly/oferta_3plus1 ⬅️

Publicată de Discover Bihor pe Duminică, 14 aprilie 2019

Mădălina Venter