Way Too Far Rock Festival 2019, ediția a III-a va avea loc în perioada 9 – 11 august, la KingsLand, în comuna Ineu. Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului.

Timp de trei zile și trei nopți, domeniul KingsLand se va transforma în capitala concertelor rock, oferind, de asemenea, și diverse spații de relaxare, pe malul lacului, unde se vor proiecta filme, vor avea loc workshop-uri, vor fi amenajate baruri și se va mixa muzică. Festivalul va avea trei scene: main-stage, chill-out & drum & bass stage și jam session stage.

Vineri, vor urca pe scenă Kunnstra, Times of Need, NOR, The Details, Coma, Omul cu Șobolani și Implant pentru Refuz. Sâmbătă, programul este cel puțin la fel de animat. 7 Pași, Crazy Town, Riot Monk, Luna Amară, Dirty Shirt, Iris și Ossian promit să încânte publicul. Ultima zi de festival, duminică, este rezervată celor de la Punkarta, Altar, Aurora, Bucovina, Vița de Vie și Frații Jdieri.

Festivalul WTF – Way Too Far Rock Festival a fost inițiat la Bistrița, în 2017. Zdob și Zdub, Luna Amară, Travka, Byron și Urma au adunat mii de oameni la prima ediție a evenimentului, desfășurată în zona Wonderland, în apropierea Aerodromului din Bistrița. Festivalul și-a creat rapid o identitate, prin selectarea unui public din zona oamenilor activi, care, pe lângă latura de entertainment, urmăresc, apreciază și înțeleg mesajul muzical și artistic al trupelor rock. În 2018, ediția a doua a fost una document, în care WTF Rock Festival a adus în fața publicului o mare parte dintre cele mai bune trupe din România: Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Coma, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Taxi, Days of Confusion, Byron, Omul cu Șobolani, Vița de Vie.

Cei care își doresc să participe la a III-a ediție a festivalului, desfășurată în Ineu, pot să își achiziționeze bilete de aici: https://ambilet.ro/tc-events/wtf-way-too-far-rock-festival-2019/?fbclid=IwAR2JyLO15jYr9Hbrwj_Dbh7Jd9kNqp-Y_TUXvAg3hubIRnpzxi3V0n1UECQ.

Consiliul Județean sprijină desfășurarea primului festival rock de anvergură organizat în Bihor, Way Too Far Rock Festival, prin Agenția de Management al Destinației Bihor.

Larisa Patricia Herlaș