Amfiteatrul Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai” Bihor va găzdui joi, începând cu ora 16:00, un eveniment al scriitorului Ovidiu Scridon.

Artistul va concerta și va prezenta volumul de poezie ,,Tu ce-ai făcut astăzi?”, intrarea la eveniment fiind liberă. Membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, al Credidam și al Uniunii Scriitorilor Europeni de Limbă Română din Chișinău, Ovidiu Scridon a publicat două cărți de poezii, anume ,,Portretul unui gând”, apărută la Editura Tritonic în martie 2012 și re-editată în 2015 la Alexandria Publishing House, și „Tu ce-ai făcut astăzi?”, lansată în noiembrie 2017 la Alexandria Publishing House. De asemenea, urmează să scoată pe piață cartea de călătorie ,,Cum am descoperit America”, precum și volumele de proză „Bucuriile ne sunt la-ndemână” și „Doi ani și șase luni”.

Scridon a participat la mai multe evenimente muzicale și a susținut sute de concerte atât în România, cât şi în străinătate (USA, Italia, UK). Totodată, este invitat frecvent şi participă la diverse emisiuni de radio şi televiziune.

Larisa Patricia Herlaș