Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat pe platforma Sistemului Informatic Centralizat de Achiziţii Publice anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului ,,5R12, Reabilitare DN 76, Varfurile – Ștei, km 69+350 – km 102+660 – Rest de execuție”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este de 7 august 2019. Proiectul în valoare de 75,7 milioane lei fără TVA are alocată o perioadă de realizare a lucrărilor de 12 luni, perioada minimă de garanție a lucrărilor fiind de minim 3 ani, cu posibilitatea de a fi majorată la 5 ani.

Lucrările de reparație efectuate în regie proprie de către CNAIR pe tronsonul DN 76, zonă unde au avut loc și alunecări de teren, desfășurate pe raza județului Bihor sunt finalizate, urmând să fie realizate în următoarele zile și în zona Vârfuri, pe raza judetului Arad, a anunțat Cancelaria Prefectului Bihor.

Va fi finalizată varianta de ocolire Săcuieni

Tot în cursul acestei săptămâni a fost publicat SICAP anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică privind proiectarea și execuția obiectivului ,,Remedierea lucrărilor existente și finalizarea construcției Varianta de Ocolire Săcuieni”. Proiectul în valoare de 47,3 milioane lei fără TVA are alocată o perioadă de realizare a lucrărilor de 12 luni și o perioadă de garanție de 36 de luni. Data limită de depunere a ofertelor este 8 iulie 2019. Proiectul tratează realizarea Variantei de Ocolire a orașului Săcuieni, cu desprindere din DN 19, intersectarea DJ 767A și DN 19B și revenirea în DN 19.

Larisa Patricia Herlaș