Spectatorii care au achiziționat sau achiziționează bilete la spectacolele ,,Brutus sau Uciderea lui Iiulius Caesar”, ,,Janka” ori ,,Trix Show”, care se joacă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Oradea – FITO, au șansa să câștige câte o carte oferită de Librăria Humanitas Oradea.

Cărțile puse în joc sunt ,,Caiet de ricoșat gânduri”, de Gabriel Liiceanu, ,,Principele”, de Niccolo Machiavelli, ,,Melancolia”, un volum al lui Mircea Cărtărescu, ,,Insuportabila ușurătate a ființei”, de Milan Kundera și ,,Istoria Albinelor”, de Maja Lunde.

Astfel, conducerea Teatrului Regina Maria a anunțat că cine are bilete achizițonate la vreunul dintre spectacolele menționate trebuie să acceseze pagina de Facebook a Teatrului (https://www.facebook.com/TeatrulReginaMaria/) și să lase un comentariu cu numele piesei pe care o vor vedea, la postarea care anunță concursul. Câștigătorii vor fi extrași prin Commentpicker.com cu o oră înainte de fiecare spectacol și anunțați printr-un comentariu la aceeași postare.

Înainte de spectacolele de la Sala Mare se vor extrage câte doi câștigători, iar înainte de spectacolul de la Sala Arcadia un câștigător, au mai transmis organizatorii. Pentru validare, este obligatoriu să păstrați biletele.

Larisa Patricia Herlaș