Conducerea Teatrului Regina Maria pune la dispoziția publicului două variante de abonament pentru Festivalul Internațional de Teatru Oradea, care va avea loc în perioada 2 – 9 iunie.

Primul dintre acestea este un Abonament Sala Mare, care cuprinde cinci spectacole la alegere, cu excepția spectacolului „Carmen.TV”, și poate fi achiziționat la prețul de 130 lei, iar al doilea este un Abonament Sala Arcadia, pentru toate spectacolele care vor fi susținute în cadrul festivalului la Sala Arcadia, pus în vânzare la suma de 150 lei.

Abonamentele pot fi cumpărate doar de la Agenția teatrului și sunt valabile numai pentru locurile din sală. Organizatorii FITO au decis că abonamentele sunt transmisibile.

Festivalul Internațional de Teatru Oradea, ajuns la a VII-a ediție, este organizat de Teatrul Regina Maria, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Fundaţia Culturală FITO şi UNITER.

Programul complet pentru cele opt zile intensive de teatru îl puteți consulta aici: https://agentianewsbihor.ro/2019/05/14/festivalul-international-de-teatru-oradea-va-debuta-in-2-iunie/

Larisa Patricia Herlaș