Haideţi să descoperim împreună ideile, Codruței Moga, o tânără talentată, care a realizat ornamente personalizate pentru Paște.

Pregătirea pentru Paște a început cu bucuria de afară, cu lumina care a venit cu primăvara, asemenea unei perdele calde pe geam, ce se așează pe lucrurile din casă, și face totul mai frumos. A început cu florile din copaci și cu mirosul delicat care te surpinde dacă ești atent, la o plimbare. ,,Dacă stau și mă gândesc la culoarea de afara m-am gandit la narcise și mi-am spus „trebuie să fac ceva cu galben”, de altfel e una din culorile mele preferate și am pregătit o mini serie de păpuși din in cu bluzițe tricotate (galbene). Acum îmi stă gândul la liliac și la glicină. Sunt fascinată de ciorchinii romantici ce atârnă pe gardurile de lemn, iubesc glicina și-mi strălucesc ochii când o zăresc din mașină sau la plimbare”, a spus Codruța Moga.

În materie de jucării, Codruța Moga a pregătit iepurași, două modele diferite, tipare diferite. ,,O colecție din in de culoarea untului cu bluzițe tricotate în albastru și rochițe din bumbac șifonat, și o altă colecție, iepurași din bumbac, cu urechile pufoase și ochii mari, cu salopete și rochițe. Am pregătit păpuși cu codițe împletite în jurul capului, căluți năzdrăvani cu șa din pânze colorate, șoricei, fetițe și băieți, îmbrăcați frumos, de primăvară. Pe toate le-am cusut cu drag și răbdare, să ducă mai departe bucuria unui dar special”, a mai adăugat tânăra artistă.

Mădălina Venter