Prefectul județului Bihor, Ioan Mihaiu a avut, joi, o întrevedere cu Excelența Sa, Saker Malkawi, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

Ambasadorul și însoțitorul lui, omul de afaceri româno-iordanian Raji Abulil, au fost primiți la sediul Instituției Prefectului judeţul Bihor de către prefectul Ioan Mihaiu și prof. dr. Paul Negruț, rector al Universității ,,Emanuel” din Oradea.

Excelența Sa nu este pentru prima dată în Bihor. Acesta a mai vizitat județul nostru în contextul marcării Centenarului Marii Uniri, în octombrie 2018, cu ocazia vizitei de documentare dedicată corpului diplomatic acreditat la București. ,,Este primul dintre cei 27 de Ambasadori care s-a ținut de cuvânt atunci când a promis să se întoarcă, fiind plăcut impresionat de locurile noastre și primirea avută”, a transmis Cancelaria Prefectului.

Potrivit reprezentanților Prefecturii, întrevederea a avut scopul de a susține și întări relațiile de colaborare și prietenie și a oferit cadrul necesar discutării unor teme legate de educație, turism și economie.

Larisa Patricia Herlaș