Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bihor, va avea loc vineri, 12 aprilie, începând cu ora 9.00, la Arena ,,Antonio Alexe” din Oradea.

,,Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie”, a transmis directorul executiv al AJOFM Bihor, Békési Csaba.

Conducerea AJOFM Bihor estimează că oferta angajatorilor va fi, și de această dată, una generoasă, mai exact aproape 1.000 de locuri de muncă vacante. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenție și parteneri.

,,Avem speranța că Bursa Generală a Locurilor de Muncă din 12 aprilie va fi un real succes și vom reuși, astfel, să dovedim, încă odată, că suntem o instituţie modernă și flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii”, a mai declarat Békési Csaba.

Firmele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit până în data de 5 aprilie, utilizând formularul disponibil pe website-ul Agenției, http://www.bihor.anofm.ro.

Larisa Patricia Herlaș