Teatrul Regina Maria are o propunere inedită: îi invită pe toți bihorenii care dețin obiecte vintage să le doneze instituției, în cadrul unui schimb cultural, pentru a primi bilete la spectacole.

,,Puteți să valorificați obiectele vechi pe care le dețineți transformându-le în recuzită! Astfel, le oferiți un scop cultural și le puteți vedea în următoarele producții ale Teatrului Regina Maria”, este anunțul publicat, miercuri, pe pagina de Facebook a teatrului orădean.

Obiectele pot fi donate până în data de 1 iunie, iar în schimbul acestora veți primi câte două bilete la două spectacole alese de dumneavoastră, a anunțat conducerea. ,,Mașini de scris, lustre, veselă sau pick-upuri, obiecte decorative vintage, piese rustice, toate pot primi <<un rol>> în spectacolele Teatrului Regina Maria”, se mai precizează în anunț.

Colectarea obiectelor și oferirea biletelor la spectacole se face la Agenția teatrului, deschisă marți – vineri, între orele 10.00 și 18.00, și sâmbătă, de la 10.00 la 13.00. De asemenea, îi puteți contacta telefonic pe angajații responsabili de schimb, Mark C. Lukács (0754 940 552) și Virginia Oanto (0753 404 257).

Larisa Patricia Herlaș