Conducerea Teatrului Regina Maria și-a făcut un obicei din a organiza concursuri online dedicate celor care își doresc să câștige bilete gratuite la diferite spectacole. De data aceasta sunt puse în joc două invitații duble la ,,Capcana lui Hamlet”.

Pentru a participa la concurs doritorii trebuie să răspundă corect, printr-un comentariu la postarea aflată pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria, la întrebarea: Cum se numește actorul care joacă rolul „Sufleorul” în spectacolul „Capcana lui Hamlet”? Organizatorii au oferit și un indiciu care să vină în ajutorul participanților. Concret, aceștia au dezvăluit că actorul tocmai și-a aniversat ziua de naștere.

O altă condiție pe care trebuie să o respectați este aceea de a eticheta în comentariu persoana cu care doriți să veniți la spectacol.

Câștigătorii vor fi selectați cu Random Comment Picker și anunțați joi, 14 martie, la ora 12:00.

Reprezentația spectacolului ,,Capcana lui Hamlet” este programată în data de 16 martie, de la ora 19.00, în Sala Mare. Piesa este scrisă cu un umor inspirat, cu tot felul de aluzii pe care spectatorul le sesizează și savurează amuzat, intrând cumva în „bucătăria” teatrului, dar este și o parabolă care se dovedește acum foarte acută despre oprimare, despre tăcerea complice și vinovată, despre nevoia de a spune adevărul indiferent de consecințe.

Larisa Patricia Herlaș