Conducerea Teatrului „Regina Maria” a anunţat startul înscrierilor la cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt Oradea (FTS), eveniment care se va desfășura, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor, în perioada 1 – 9 iunie.

Înscrierile au început luni, 4 februarie, şi vor dura până în 23 aprilie. Spectacolele selectate pentru a participa la secţiunea concurs vor fi anunţate până la data de 1 mai.

,,Criteriile principale de înscriere sunt următoarele: spectacolele trebuie să se încadreze în specificul Festivalului de Teatru Scurt (maximum 100 de minute fără pauză) și să fi avut premiera în perioada 1 ianuarie 2018 – 23 aprilie 2019 (cu condiția să nu fi participat la ediția trecută a Festivalului de Teatru Scurt)”, informează organizatorii.

Regulamentul complet și formularul de înscriere la FTS le găsiți aici: https://fitoradea.ro/start-inscrierilor-la-cea-de-xxv-editie-fts-oradea/.

La ediția anterioară, premiul pentru cel mai bun spectacol l-a obținut ,,Regina frumuseții din Leenane” de la Teatrul ,,Jean Bart” din Tulcea.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Remus Toderici