Artista Analia Selis revine la Oradea și între 27 și 28 februarie va aduce la sala de concerte „Enescu-Bartók”, Tango-ul simfonic ,,Milonga De Mis Amores”.

Orchestra simfonică invită publicul la cea de-a doua ediție a proiectului ,,Tango Simfonic”, care poartă titlul ,,Milonga de mis amores”. Analia Selis revine cu o abordare autentică a tangoului, valsurilor și milonga argentiniene, aranjamentele fiind realizate pentru orchestră de cameră, bandoneon și voce de către pianistul Julián Caeiro. Melomanii îi vor descoperi pe scenă pe Horváth József, în calitate de dirijor, și pe solistul Omar Massa, la bandoneon.

Cea de-a doua ediție include și tangouri celebre românești. Programul concertului cuprinde, în mare parte, bijuterii muzicale, precum ,,La Cumparsita” de Matos Rodríguez, ,,Toda mi vida” , ,,Desencuentro”, ,,Romance de barrio”, ,,La última curda” de Aníbal Troilo, ,,Paisaje–Vals”, ,,Arrabalera” de Sebastián Piana, ,,Ce faci astă seara tu?” de Gherase Dendrino, ,,Libertango”, ,,Milonga de la anunciación” de Astor Piazzolla, ,,El corazón al sur de Eladia Blázquez”, ,,El Choclo” de ángel Villoldo, ,,Milonga de mis amores” de Pedro Laurenz,  ,,Nunuțo” de Cristian Vasile, ,,Absurdo”, ,,Naranjo en flor” de Virgilio Expósito, ,,Habar n-ai tu” de Ion Vasilescu, ,,El firulete” de Mariano Mores.

Mădălina Venter