De Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită în fiecare an la data de 8 martie, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Crișana” a programat, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, Concertul Extraordinar ,,De Ziua Ta”.

Începând cu ora 19.00, vor oferi un spectacol de zile mari artiștii Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminița Tomuța, Leontin Ciucur, Stângaciu și Cornel Borza. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”, aflată sub conducerea muzicală a dirijorului Adrian Miescu, și de corpul de dansatori ai ansamblului, care va evolua după coregrafia semnată de Ion Bencheci. Regia artistică a spectacolului poartă amprenta lui Leontin Ciucur, directorul Ansamblului.

Organizatorii au anunțat și prezența unor invitați special: Ovidiu Homorodean și soții Valeria și Traian Ilea.

Biletele vor fi puse în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului, deschisă de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00 și sâmbătă între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de spectacol sau online, accesând https://www.biletmaster.ro/ron/Production/400990/Concert-extraordinar—De-ziua-ta.

Larisa Patricia Herlaș