Vernisajul expoziției de fotografie „Discover Bihor 2018” – prima ediție este programat să aibă loc joi, ora 18.00, la Filarmonica de Stat Oradea.

Tabăra de fotografie ,,Discover Bihor”, aflată la prima ediție, a avut ca scop promovarea județului Bihor prin prezentarea zonelor etnografice, geografice și culturale care au potențial în atragerea turiștilor. Cele 50 de fotografii care vor fi expuse pe simeze în cadrul vernisajului au fost realizate în perioada 3 – 9 august în Băile Felix, Băile 1 Mai, Botean, Sălard, Sântimreu, Diosig, Lazuri de Roșia, Remetea, Meziad, Cucuceni, Ștei și Colești.

Fotografiile au fost realizate de fotografii participanți la tabără: Silvana Retter – Germania; Rucsandra Călin – Craiova, România; Vinod Chauhan – India; Vincent Liew – Singapore; Mehmet Masum Süer – Turcia; Tomasz Okoniewski – Polonia; Łukasz Kozłowski – Polonia; István Virág – Serbia; Adela Rusu – Oradea, România și Ovi D. Pop – Oradea, România.

Tabăra de fotografie ,,Discover Bihor 2018 ” a fost organizată de International Union of Photographers și Varadinum Foto Club Oradea Romania, sub coordonarea lui Ovi D. Pop, în parteneriat cu Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor.

,,Pentru mine a fost o deosebită onoare faptul că fotografi de talie internațională au participat la această tabără pe care am organizat-o în Bihor. Județul nostru are un potențial uriaș și acest lucru am încercat să îl surprindem în fotografiile pe care le-am realizat și pe care publicul le poate vedea joi seara, când are loc vernisajul. Îi aștept cu drag pe bihoreni să participe la eveniment!”, a declarat, pentru NewsBihor, Ovi D. Pop.

Larisa Patricia Herlaș