Acoperit complet de zăpadă, DJ 108K, Remeți (Uzina Electrica)-Barajul Drăgan (limita județ Cluj) a fost închis circulației încă de miercuri seara. Pe drum există arbori căzuți, iar ultimii 2 km, înspre limita cu județul Cluj sunt blocați de zăpadă.

„Având în vedere condițiile meteorologice severe din ultimele zile, vă informăm asupra condițiilor dificile de circulație pe drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean. Este vorba despre DJ 108K, Remeți (Uzina Electrica) – Barajul Drăgan (limita județ Cluj), unde se lucrează la deblocarea de urgență”, precizează, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor, Simon Adrian. Drumul a fost închis miercuri seara din cauza căderilor masive de zăpadă și a arborilor care blocau circulația.

Se circulă cu dificultate și în zona Bratca

Utilajele lucrează și pe DJ 764D, de la Bratca la Damiș, și în continuarea drumului județean 764 Damiș – Roșia – Beiuș. „Este un drum greu practicabil având în vedere precipitațiile abundente sub formă de lapoviță și ninsoare căzute în ultimele 24 de ore. Cel mai dificil este în jurul localității Damiș, unde pe o porțiune de 300 metri se circulă doar pe un sens. Echipele de deszăpezire fac eforturi pentru a menține drumul deschis circulației”, a spus Simon Adrian.

Veres Diana