Bihoreanca Gia Micoriciu și-a împlinit visul în Oradea, administrând o afacere cu aranjamente florare. Minunatele sale buchete de flori spun poveștile clienților, căci Gia Micoriciu pune pasiune în ceea ce face aducând bucurie în sufletele celor care primesc în dar minunatele aranjamente sau cutii florale create cu migală.

Gia Micoriciu a reușit să pună pe picioare o frumoasă afacere și în același timp de succes. Ideea afacerii „My Beauties”, aranjamente florale în cutie o avea de mult. „De când eram copil, am iubit florile, și tot ceea ce înseamnă aranjamente florale. Pe lângă asta, ador să fac cadouri și pun foarte mult suflet atunci când trebuie să aleg și să pregătesc un cadou. Prietenii îmi cer mereu să am grijă la fiecare detaliu atunci când este nevoie de un cadou. Îmi place să selectez cu atenție fiecare articol pentru că eu cred că micile detalii fac mereu diferența. Și cred că un cadou perfect trebuie să fie mereu însoțit de flori. Așa că, mi-am zis că nu este o idee mai bună decât aceea de a combina lucrurile de care sunt pasionată și am început să creez cutii cu flori. Am vrut să ofer altceva decât era în momentul respectiv pe piață”, a spus Gia Micoriciu.

Aranjamentele realizate cu migală de Gia Micoriciu spun povești. Acum, în perioada sărbătorilor, orădenii au așteptat să vadă ce le-a pregătit de Crăciun. A combinat cu ingeniozitate: portocale și flori de bumbac, crengi verzi de brad special ales cu minunata scorțișoară și merișoare roșii-sângerii, globuri frumos colorate, și fundițe atent create, iar ce a ieșit i-a cucerit iremediabil pe orădeni. „Cea mai mare satisfacție e să vezi că cel care ți-a comandat un aranjament este mulțumit de ceea ce ai creat, dar și că persoana care îl primește are parte de o surpriză pe măsură”, ne-a mărturisit Gia Micoriciu.

Mădălina Venter