Noul sediu al Muzeului Țării Crișurilor a fost, miercuri seara, gazda primei ediții a galei celor mai reușite proiecte finanțate, anul acesta, de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor.

PÓTI CSABA, director adjunct, Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor: „În cadrul galei am premiat, în primul rând, proiectele printr-un vot electronic, online, pe 13 categorii, respectiv au fost cel mai bun proiect și cea mai bună asociație premiate.”

Pe lângă cele 13 categorii, în cadrul galei au mai fost acordate 10 premii speciale din partea AMD Bihor, Biroul Agenția Țara Beiușului și Agenția Valea Ierului. Cristina Pușcaș a primit din partea Agenției News Bihor, premiul pentru cel mai bun comunicat de presă, însă fosta jurnalistă a fost premiată și în calitate de președinte al Asociației 40 de mucenici pentru proiectul Portrete ale Unirii. În urma voturilor exprimate online,Trepte spre cunoaștere – a fost desemnat cel mai bun proiect, iar Asociația „Oltea Doamna Oradea” cea mai bună organizație. La eveniment au participat vicepreședintele Traian Bodea, administratorul județului, Szabó József, și consilieri județeni.  

Anul acesta, Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor a finanțat 186 de proiecte în valoare totală de 1.200.000 lei. Lista proiectelor premiate în cadrul primei ediții a galei DDIP o puteți consulta pe pagina Facebook a Consiliului Județean Bihor. 

Veres Diana